Ken je dat moment dat je eigenlijk weg moet, maar de postbezorger een pakketje langs moet brengen? Nou dat had ik zaterdag dus.

Ik heb me de laatste tijd verdiept in de fotografie. En dat is iets waar ik de laatste tijd heel enthousiast van word. Ik wil net zo goed worden (of beter) dan de fotografen die ik op momenteel volg. En daar hoorde de eerste stap bij: een goede camera kopen. Nou ik kan je vertellen, afgelopen zaterdag is hij binnen gekomen! Met smart zat ik te wachten op het pakketje. En natuurlijk kwam die te laat: ik moest al richting Windesheim om een wedstrijd te voetballen. Gelukkig was mijn vriendin thuis om de camera in ontvangst te nemen.

Zondag ben ik gelijk op pad gegaan om wat toffe foto’s te schieten in het bos (scroll naar beneden voor het resultaat). En nu wil ik me gaan specialiseren in het maken van productfoto’s.

Ik heb nu gekozen voor de Panasonic LUMIX DC-G9. Dit is een nieuw (beesten)model van Panasonic waar je alle kanten mee op kunt. En goed gereedschap is het halve werk! Het leuke aan het fotograferen is dat ik nu veel meer om me heen kijk, ik krijg steeds meer oog voor detail en ga mijn omgeving ook meer waarderen.

Dat betekent dat Leaf zich naast de bedrijfsvideo’s, reclameontwerp en websites ook in fotografie gaat specialiseren. Het leuke hieraan is dat er met combinatiepakketten gewerkt kan worden: zo kunnen wij een geheel verzorgde website met professionele foto’s, een bedrijfsvideo en een eigen huisstijl voor bedrijven verzorgen.

Dus: ken je iemand in jouw omgeving die wat meer van zichzelf wil laten zien aan zijn of haar klanten? Laat het me weten, dan neem ik contact op!