1 april zou ik eigenlijk verhuizen naar het pand aan de Ruitersveldweg, maar na een gesprek met de verhuurder kreeg ik toch een dubbel gevoel.

Het was een prima gesprek, maar omdat ik vijf dagen aanwezig zou zijn in het pand (wat vrij logisch is als je een pand huurt, dacht ik), moest ik een X-bedrag extra betalen voor de energie. Toen ik daar even over nadacht voelde dat niet fijn: waarom was dit niet eerder aangegeven en komt dit er nu zo plotseling bij op? Het verschil in huur werd hierdoor erg klein en ik kreeg het gevoel als er weer iets kleins zou zijn, de huur zo weer verhoogd zou worden. Daarop heb ik toch besloten om op mijn fijne plekkie aan de Zuiderzeestraatweg te blijven. Dus waarschijnlijk wordt die deur nog wel een aantal keer open getrapt door Willem.

Jullie hebben een poosje niks van me gehoord, dat komt omdat ik erg druk was. Ik ben sinds 1 week namelijk part-time hovenier. Een vriend van me, Ronnie, gaf aan dat ze dringend op zoek waren naar personeel bij het hoveniersbedrijf waar hij voor werkt. Het leek me best leuk om met hem op pad te gaan voor een paar dagen in de week, zolang ik maar genoeg tijd over had voor Leaf.

Dus dat is wat ik nu doe: ik ga een paar dagen in de week mee met Ronnie, als zijn sidekick. Ik help hem dan met het onderhouden van tuinen. Omdat ik dit samen met Ronnie doe, vind ik het ook erg leuk om te doen. We konden altijd al veel met elkaar lachen en je maakt nog eens wat mee zo!

De eerste klus met de camera heb ik ook deze week afgerond. Onze videograaf Wilco begint zijn eigen koffie project Rust koffie.
Daar heb ik behind-the-scene en product foto’s voor gemaakt. Hieronder kan je het resultaat zien.

Ik moet nog even de balans vinden tussen de twee werkterreinen, vandaar ook dat ik nog geen blog heb geplaatst. Maar niet getreurd; we blijven schrijven!

Tot de volgende keer!